Verzenden & retouren

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Jouw bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen aangeboden bij de verzenddienst. De aflevering van de bestelling duurt gemiddeld 1 á 2 dagen, tenzij anders vermeld bij het product.

Naar welke landen verzenden jullie?

Op dit moment verzenden wij naar adressen in Nederland en België. Wil je naar een ander land verzenden? Neem dan contact met ons op via info@purrise.nl

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten worden berekend via het gewicht van je bestelde artikelen. De maximale verzendkosten voor Nederland is €5,95 Voor België en Duitsland is dit €9,99.  Je kunt de kosten zien in je winkelmand! Bij een besteding van minimaal €60 is de verzending in Nederland gratis. Verzending in België is gratis bij een besteding vanaf €75.

Hoelang duurt het om een nabestelling te maken?

Dat is afhankelijk van het bestelde product en hoeveel nabestellingen er op dat moment al zijn gedaan. Bij speeltjes duurt het ongeveer 1 tot 3 werkdagen. Bij de overige handgemaakte producten proberen wij 2 weken aan te houden mits de materialen leverbaar zijn.

Hoe kan ik een product retour sturen?

Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Volg daarvoor de onderstaande stappen. 

Aanmelden

Verpakking

  • Pak de producten in originele staat en verpakking in een doos / verzendtas

Verzending

  • Lever het pakket in bij het postkantoor
  • Bewaar het verzendbewijs goed

Terugbetaling

Wanneer betalen we terug?

Wij maken de door jouw gemaakte kosten (aanschafkosten en originele verzendkosten indien de gehele bestelling retour gestuurd wordt) binnen 14 dagen na herroeping naar je over. 

Wat krijg je terug?

Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de origineel betaalde verzend- en betaalkosten (indien de gehele bestelling retour gestuurd wordt). 

Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag? 

Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op. 

Kosten voor het retour sturen 

De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.

Top