Veelgestelde vragen

Wat is de Purrise box?

De Purrise box is een verrassingsbox voor jou en jouw kat. Iedere 3 maanden is er een nieuwe box met leuke en smakelijke producten. Ideaal om jouw kat, of die van een ander, eens goed te verwennen!

Wat zit er in de Purrise box?

De inhoud van de box is altijd een verassing. Wat wij wel garanderen is dat er minimaal 5 producten inzitten. Dit kan variëren van snacks, kauwproducten, speeltjes of verzorgingsproducten. Ook zal er een leuk product in zitten voor jou, het baasje.

Wanneer komt er een box met nieuwe inhoud?

Iedere 3 maanden komt er een box met nieuwe inhoud. Deze kun je bestellen tijdens de pre-order periode, zodat je de box in huis hebt zodra deze beschikbaar is. De box kun je daarna nog 3 maanden na bestellen.

Zit ik vast aan een abonnement als ik de Purrise box bestel?

Nee, op dit moment is er geen abonnement te verkrijgen op de Purrise box. Je zit dus nergens aan vast. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe boxen? Volg ons dan op onze social media accounts! Je kunt ons vinden op Facebook en Instagram via: @purrise.nl

Kan ik de Purrise box als cadeau versturen?

Jazeker! Alle boxen kun je laten afleveren op een Nederlands of Belgisch adres naar jouw keuze. Hiervoor geef je bij het afrekenen aan dat het afleveradres afwijkt van het factuuradres. Hier kun je de gegevens invullen van de persoon aan wie je de box cadeau wilt doen.

Naar welke landen wordt de Purrise box verzonden?

Op dit moment verzenden wij  naar adressen in Nederland en België. Wil je een box naar een ander land verzenden? Neem dan contact met ons op via info@purrise.nl

 

Wat zijn de verzendkosten voor de Purrise box?

De verzendkosten worden berekend via het gewicht van je bestelde artikelen. De maximale verzendkosten voor Nederland is €5,95 Voor België en Duitsland is dit €9,99.  Je kunt de kosten zien in je winkelmand! Bij een besteding van minimaal €60 is de verzending in Nederland gratis. Verzending in België is gratis bij een besteding vanaf €75.

 

Hoelang duurt het om een nabestelling te maken?

Dat is afhankelijk van het bestelde product en hoeveel nabestellingen er op dat moment al zijn gemaakt. Bij speeltjes duurt het ongeveer 1 tot 3 werkdagen. Bij de overige handgemaakte producten proberen wij 2 weken aan te houden mits de materialen leverbaar zijn.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Er kan betaald worden via iDeal, Bancontact of creditcard.

 

Staat het antwoord dat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@purrise.nl

Top