Over mij

Mijn naam is Vera de Wit, ik ben 27 jaar en een echte crazy cat lady. Wammes, een Maine coon kruising, is mijn allerliefste maatje. Ik heb hem geadopteerd toen hij 1,5 jaar oud was en inmiddels is hij alweer 10 jaar bij mij! Als echte crazy cat lady wordt Wammes natuurlijk tot op het bot verwend.

Naast katten zijn er zoveel onderwerpen die mij interesseren dat ik het moeilijk vind om keuzes te maken. Om die reden heb ik dan ook twee opleidingen gevolgd, namelijk mediavormgeving en dier & gedrag. Na die twee opleidingen afgerond te hebben wist ik nog steeds niet wat er het beste bij mij paste. Er zat dus maar een ding op: zelf iets verzinnen!

Na het zien van een reclame voor een maaltijd box dacht ik: zoiets moet er ook komen voor katten! En zo ontstond Purrise, een webshop met verrassingsboxen voor jouw beste maatje.

Door het samenstellen van deze verrassingsboxen viel mij heel snel op dat het aanbod voor katten in Nederland erg beperkt is. Daarom ben ik samen met mijn moeder unieke speeltjes voor katten gaan maken. Alle speeltjes worden natuurlijk eerst uitvoerig getest door Wammes.

Naast dat mijn moeder mij gigantisch mee helpt met het maken van de speeltjes, verdiend ook mijn beste vriendin Lisa een dikke shoutout. In 2018 zijn wij samen aan dit avontuur gestart. Inmiddels run ik Purrise nu twee jaar alleen, maar ze steunt mij & Purrise nog volledig en helpt mee waar dat kan.

Dankzij Purrise kan ik mijn liefde voor katten en mijn creativiteit perfect combineren. Het allerleukste vind ik nog wel de enthousiaste reacties, foto’s en videos die ik toegestuurd krijg. Want een blije kat, dat is waar ik dit voor doe!

Wat mist er volgens jou nog op het gebied van katten speelgoed en accessoires? Laat het mij weten! Ik hoor het graag.

Volg Purrise op Instagram en Facebook!

Top